Crazy Foil Up

1.390,00 

Up este o aripă subacvatică construită integral din fibre de carbon, pentru toate disciplinele, ce se adresează utilizatorilor începători și intermediari.

Specificații Up:

Catarg integral din carbon 91 cm

Aripa principală carbon 100%
Anvergură: 550 mm
Suprafață: 580cm2

Ampenaj carbon 100%
Anvergură: 325 mm
Suprafață: 230 cm2

Fuselaj universal din aluminiu 64cm

Dimensiuni joncțiune cu placa: 165 x 90 mm
Greutate: 2.8 kg

Category: Tag:

Description

Up este o aripă subacvatică din fibre de carbon, ce se adresează utilizatorilor începători și intermediari. Are o bună manevrabilitate, o viteză medie și o stabilitate sporită. Suprafața mare a aripii principale o ajută să planeze prin apă de la viteze mici. Se ridică ușor și oferă o senzație plăcută în deplasare. Utilizarea fără barete pentru picioare este facilă. Cei puțin mai avansați vor aprecia aripa de dimensiuni mari atunci când vor ameriza după primele lor sărituri, pentru că le oferă  stabilitate sporită și îi ajută să se ridice iar din apă, mai rapid decât le-ar permite o aripă de dimensiuni mai mici. Ampenajul are o formă ce permite întoarceri jucăușe și distracție pe valuri.

Toate componentele pot fi montate și demontate rapid și ușor, numai cu ajutorul a șapte șuruburi, fapt care facilitează călătoriile. Am proiectat structura ca sistem modular, astfel încât subansamblele să fie compatibile cu seturile de aripi Master și Up. Sistemul modular este ideal pentru a trece la o categorie superioară de aripi, pe măsură ce căpătați experiență în acest sport.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Crazy Foil Up”