Crazy Fly Legend

949,00 1.212,00 

Model ce poartă semnătura vestitului Posito Martinez

  •  O mașinărie de trucuri cu bara deconectată de la ham
  •   Dezlipire de apă explozivă
  •   Dezvoltă viteze foarte mari
  •   Permite amerizări foarte dure
  •   Compatibilă atât cu legături cu barete, cât și cu ghete de wakeboard

Împreună cu placa primiți:

  • Aripioare – Carbon 3.0cm, șuruburi
SKU: N/A Category: Tag:

Description

Noua placă Legend a fost proiectată și dezvoltată împreună cu Posito Martinez, pentru Freestyle World Tour. Forma și caracteristicile constructive îi permit să fie abuzată și să suporte solicitări impresionante. Această adevărată armă de freestyle este destinată utilizatorilor intermediari și avansați, cărora le place să-și depășească mereu limitele și să îmbrățișeze un stil agresiv.

Conturul este marcat de unghiuri drepte, pentru o suprafață de contact mai mare la vârfuri, unde este înmagazinată cea mai mare din energia necesară pentru sărituri. O șină se regăsește pe cea mai mare parte din canturi, aspect care îmbunătățește aderența atât de necesară înainte de sărituri. Cu o curbură redusă și fără formă concavă în centru, Legend permite glisarea cu viteze foarte mari, necesare pentru executarea unor sărituri uriașe. Laturile mici au decupaje în „V” marcate, pentru o încărcare îmbunătățită și pentru urcare în vânt superioară.

Din punct de vedere al construcției, Legend are niște atuuri majore. Placa este una rigidă, însă vă răsplătește cu un efect de resort impresionant. Pentru și mai mult pop, Legend are o structură din țesături de carbon, ce îmbracă un miez din lemn, cu ranforsări tot din carbon, în punctele esențiale. Puteți apăsa pedala de accelerație la maxim cu această placă, iar pentru ședințele pe ape netede, cu trucuri fără bara acroșată la ham, această placă este pur și simplu legendară.

Legend 2021 – Model ce poartă semnătura celebrului Posito Martinez.

Additional information

Mărimi CF Legend

138 x 42 cm, 142 x 43 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Crazy Fly Legend”