Crazy Fly Raptor Extreme

899,00 1.162,00 

Biletul tău până la Lună!

 •   Cea mai populară placă din gamă
 •   Big Air
 •   Sărituri explozive
 •   Atenuează amerizările extreme
 •   Construcție integrală din fibre de carbon
 •   Control deosebit
 •   Compatibilă cu legăturile cu barete și cu cele de wake

Pachetul conține:

 • Placa Raptor Extreme
 • Set de aripioare din fibre de carbon, cu înălțimea de 5.0cm
 • Mâner
 • Set de șuruburi pentru mâner și pentru aripioare
SKU: N/A Category: Tag:

Description

Placa Raptor extreme a devenit imediat cea mai bine vândută placă a noastră, ceea ce demonstrează calitatea ei deosebită. Concepută și dezvoltată împreunp cu Campionul Big Air World Posito Martinez, Raptor extreme este o adevărată rachetă pentru sărituri uriașe. Se bazează pe legendarul proiect Raptor, însă varianta Extreme este special proiectată și construită pentru sărituri mari și pentru atenuarea amerizărilor dure, chiar și atunci când este folosită cu legături de wake.

Deși are o construcție foarte rezistentă, greutatea Raptor Extreme rămâne foarte redusă, mulțumită structurii alcătuite în întregime din fibre de carbon. Unul dintre principalele obiective ale proiectării era să-i dăm cât mai mult pop posibil,  iar rezultatele ne-au întrecut așteptările. Placa sare efectiv până la lună.

Suprafața inferioară este prevăzută cu șine pe margini, pentru mai multă aderență, iar capetele au un subtil decupaj în „V,” pentru a face placa mai controlabilă la viteze mari. Noile țesături cvadriaxiale din fibre de carbon, folosite exclusiv în construcția Raptor Extreme, îi dau o rezistență nemaipomenită și o rigiditate laterală crescută, pentru încărcare maximă înainte de sărituri, iar flexibilitatea pe direcție longitudinală îi asigură un confort sporit.

O altă caracteristică unică este folia anti-abraziune aplicată pe suprafața inferioară. Este extrem de dură și de rezistentă. O componentă foarte potrivită pentru Raptor Extreme. Baza este prevăzută și cu Nano Glide Skin, pe suprafața inferioară a plăcii. Această tehnologie o ajută să fie mai stabilă pe direcție și să urce mult mai bine în vânt, mulțumită micro-canaliculelor. Placa planează mai ușor, accelerează mai repede; în plus, este mai rezistentă la abraziune. Suprafața superioară a plăcii are un nou imprimeu mat, care-i conferă un aspect premium și atrage toate privirile.

 

CrazyFly exclusive and latest in tech, the grind base features Nano Glide Skin on the bottom of the board. It helps the board track and go upwind better thanks to its micro channels. The Nano Glide skin foil has better gliding properties and generates speed quicker, plus it is more resistant to scratches. The top of the board has a brand new matt overprint for that eye catching premium look.

Placa Raptor Extreme poate fi utilizată atât cu legături deschise, cât și cu botoși de wakeboard.

2021 Raptor Extreme – Biletul tău până la lună!

Additional information

Mărimi CF Raptor Extreme

132 x 41 cm, 135 x 41 cm, 138 x 42 cm, 140 x 42 cm, 142 x 43 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Crazy Fly Raptor Extreme”