Crazy Fly Elite II

1.649,00 

Etalează-ți poziția în societate!

CrazyFly redefinește opulența supremă. Prin îmbinarea celor mai avansate tehnologii și materiale și cu gândul la cele mai bune performanțe posibile, am creat a doua versiune a plăcii Elite.

SKU: N/A Category: Tag:

Description

CrazyFly redefinește conceptul de placă supremă. A doua versiune Elite a fost creată prin îmbinarea celor mai avansate tehnologii și materiale cu gândul numai la cele mai bune performanțe posibile. Placa nu întruchipează numai senzualitatea înaltei performanțe, ci și eleganța designului pur, fără compromisuri. Elite este o capodoperă a ingineriei cu materiale ultra-ușoare și demonstrează priceperea extraordinară a inginerilor CrazyFly în toate domeniile tehnologiilor ce utilizează fibre de carbon.

Elite este mai mult decât o placă, este un simbol al statutului social. Constituie o chezășie a superiorității ei faptul că placa vine direct în husa ei, gata montată și pregătită de scos pe apă.

Din punct de vedere al performanțelor, Elite a fost proiectată ca placă de lux pentru freeride. Ca orice altă placă din fibre de carbon, Elite este foarte dinamică și elastică, așa că încărcarea pentru executarea de sărituri nu vă va dezamăgi. Însă spre deosebire de alte plăci din carbon, noi credem că Elite este mult mai flexibilă. Oferă fără discuție o experiență foarte confortabilă. Mulțumită greutății ei foarte mici, este foarte manevrabilă și grație suprafeței inferioare de formă dublu-concavă, străbate apele încrețite extrem de lin.

Structura inedită conține două straturi din fibre de carbon în partea de sus și două în partea de jos. Un strat este CompFlex 4T5, cu fibrele dispuse în unghiuri de 45 de grade, pentru răspuns optim la răsucire, ceea ce face placa mai rigidă în plan transversal. Deasupra acestui strat am adăugat materialul HMX-CF2, care-i dă plăcii rezistență în plan longitudinal. HMX-CF2 este cel mai subțire, cel mai ușor și cel mai rezistent material compozit din fibre de carbon. Mulțumită proprietăților lui, placa are o flexibilitate medie și un confort sporit.

Miezul, ce se află în proces de brevetare, este gol pe dinăuntru. Cu ajutorul lui, am reușit să reducem greutatea plăcii cu 140 de grame față de modelul precedent. Astfel, Elite II a devenit cea mai ușoară placă din lume!

Elite II îți etalează statutul social.

Additional information

Mărimi CF Legend II

132 x 41 cm, 136 x 41 cm, 140 x 42 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Crazy Fly Elite II”