Core Sensor 3+

629,00 

Bara vine echipată cu linii de 24 de metri. Diferența modelului „+” față de Core Sensor 3 ‘simplu’ este că liniile au un segment principal de 18 metri și două extensii, de 2 și 4 metri. Acest fapt permite utilizatorului să-și ajusteze lungimea totală între valorile de 18, 20, 22 și 24 de metri. Buclele de îmbinare dintre linii sunt matisate înainte de coasere, pentru o rezistență sporită și pentru un mic avantaj aerodinamic.

Bucla pentru acroşare la ham de tip standard, cu tijă de siguranțare. Sunt disponibile opțional bucle largi, pentru decuplare rapidă și bucle metalice, cu coeficient de frecare redus, pentru hamurile echipate cu sfoară, specializate pentru utilizarea pe valuri sau împreună cu plăci dotate cu aripi subacvatice.

Distanța dintre linii poate fi reglată la 46,5 sau 50 de cm, rapid, fără unelte.

Available on back-order

Category: Tag:

Description

Core renunță la sistemul său de largare, unic pe piață, care era acționat prin rotire și adoptă noul standard al industriei de profil, un sistem rapid, universal și sigur, declanșat prin împingere.

Și rearmarea devine mai facilă – la noul model se face prin simpla introducere, fără efort, a capătului liber al buclei de acroşare la ham, în lăcașul prevăzut în sistemul de largare.

Profilul bării este redus prin implementarea de umeri escamotabili pentru înfășurarea liniilor.

Un sistem ingenios de prindere al liniilor de bară permite ajustarea rapidă și fără unelte a ecartamentului între două valori: 50 cm și 46,5 cm.

Canalele din bară ce permit alunecarea acesteia pe liniile de forță sunt acum piese de uzură, confecționate din materiale plastice cu coeficient de frecare foarte mic. Această inovație crește durata de viață a componentelor vitale, pentru ca să vă puteți bucura mai mult timp și în deplină siguranță de echipamentul dumneavoastră.  La  nevoie, aceste piese pot fi schimbate ieftin, rapid și fără unelte.

Toate barele Core au armătură din titan, sunt echipate cu rulmenți din materiale ceramice la baza linilor de forță suportă montarea unei a cincea linii.

Compatibilitate: XR6, XR6 LW, XR5, XR5 LW, XR4, XR4 LW, Riot XR3, Riot XR3 LW, Riot XR2, Riot XR2 LW, Riot XR, Riot XR LW, Nexus, Nexus LW, Free, Free LW, GTS5, GTS5 LW, GTS4, GTS4 LW, GTS3, GTS3 LW, GTS2, GTS, GT, XLITE, Section 3, Section 3 LW, Section 2, Section 2 LW, Section, Section LW, Impact 2, Impact și multe alte zmee de la alți producători.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Core Sensor 3+”