Crazy Fly Sick Bar

549,00 

Concepție minimalistă, simplă și eficientă

  •   Singura bară produsă în Europa
  •   Certificare de siguranță conform standardului AFNOR NF S52-503
  •   Largare pe o singură linie frontală
  •   Extrem de ușoară
SKU: N/A Category: Tag:

Description

Modelul CrazyFly Sick Bar 2021 este un sistem de control ultramodern, confortabil, durabil și simplu.

Cu siguranța ca prioritate principală, Sick Bar permite largarea pe o singură linie frontală. Asigură o degajare totală a zmeului în orice moment este activată siguranța.

Clapeta de siguranță Sick Click respectă normele de securitate ale standardului francez AFNOR NF S52-503. Ea poate fi acționată cu o forță minimă, în orice situație. Rearmarea este rapidă și facilă, chiar și în condiții dificile.

CrazyFly Sick Bar poate fi utilizată în două configurații: standard și sinucigaș.

Modul de operare standard garantează o siguranță totală în orice situație. Vă recomandăm cu insistență să utilizați acest mod de operare.

Modul de operare sinucigaș poate fi folosit doar de către experți, pentru că el nu oferă o degajare totală a zmeului atunci când pierdeți controlul asupra barei.

Sick Bar este echipată cu o clemă din oțel inoxidabil, amplasată deasupra barei, pentru a permite ajustarea facilă, din mers. Sub clamă, am amplasat o un limitator sferic, care face legătura dintre tubul de poliuretan și clamă. Am reproiectat complet punctul de legătură cu lesa de siguranță, de sub maneta de largare și am introdus un vârtej care previne încurcarea liniilor.

Capetele barei sunt mai scurte și mai rigide, iar flotoarele pot fi pliate, pentru împachetare și pentru operațiunile de auto-salvare.

Bara este acoperită cu noul înveliș italian Tecno Prestige Leather, pentru un confort fără egal și pentru durabilitate pe termen lung.

Vârtejul este integrat sub bară, la îndemână pentru a corecta răsucirile liniilor, după figuri ce presupun rotații sau după rotații ale zmeului.

Linia de siguranță și cea centrală sunt acoperite cu un tub din poliuretan, ce previe uzura lor și permite un control al zmeului fără eforturi.

Bara în sine este construită din fibre de carbon, de aceea este una dintre cele mai rezistente și mai ușoare bare disponibile pe piață.

Sick Bar este prima și singura bară produsă integral în Europa, în fabrica CrazyFly și este construită numai și numai din materiale și componente europene.

Bara este prevăzută cu linii Liros® Dyneema, provenite din Germania. Liniile sunt pre-întinse din fabrică, fapt care nu le mai permite să se alungească pe parcursul exploatării. Nuanța gri-închis a liniilor le face ușor de reperat atunci când sunt întinse pe zăpadă.

Deși dotată cu toate aceste caracteristici sofisticate, bara este confortabilă și sigură în utilizare.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Crazy Fly Sick Bar”