Crazy Fly Raptor Diva

549,00 792,00 

Pentru fete

  •   Placă special concepută pentru fete
  •   Ușor de controlat
  •   Foarte comodă
  •   Flexibilitatea și inserțiile pentru legături sunt adaptate anatomiei feminine

 

Accesorii incluse:

  • Aripioare – Carbon 5.0cm, mâner, șuruburi
SKU: N/A Category: Tag:

Description

Raptor Diva este un produs nou, din gama noastră de plăci. Concepție specială pentru fete, pornind de la legendara placă Raptor, dar optimizată pentru anatomia feminină, din punct de vedere al flexibilității și al inserțiilor pentru legături. Comfortabilă, stilată și performantă sunt cerințele pe care trebuie să le respecte o placă pentru fete, iar Raptor Diva le îndeplinește pe toate.

Placa este prevăzută cu șine pe canturi, pentru tracțiune sporită și un decupaj la capete în formă de „V,” pentru control sporit la viteze mari. Noua țesătură triaxială, din fibră de sticlă Eglass, îi conferă rigiditate în plan transversal, pentru sărituri explozive, iar flexibilitatea longitudinală o face foarte confortabilă în ape agitate și permite amerizări fără șocuri.

Tehnologia Step Cap permite conformații mai subțiri ale canturilor, pentru cantare maximă și urcare în vânt fără egal.

Raptor Diva este o placă de freeride foarte confortabilă, dezvoltată special pentru fete. Nu numai aspectul exterior, ci și construcția și poziționarea inserțiilor pentru legături sunt special concepute pentru fete. Placa se adresează sportivelor de nivel intermediar sau avansat, care caută o placă de freeride confortabilă, cu un imens potențial la sărituri și trucuri ce implică rotații.

Raptor Diva funcționează cel mai bune cu legături Binary S, dar este compatibilă și cu legături de wakeboard.

Additional information

Mărimi CF Raptor Diva

132 x 41 cm, 135 x 41 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Crazy Fly Raptor Diva”