Crazy Fly Acton

399,00 642,00 

Cea mai tare placă de freeride!

  •   Foarte confortabilă
  •   Prietenoasă cu începătorii
  •   Urcă foarte bine în vânt
  •   Bună pentru ape încrețite

Incluse cu placa:

  • Aripioare – Carbon 5.0 cm, mâner, șuruburi
SKU: N/A Category: Tag:

Description

The Acton este o prezență nouă în portofoliul nostru de plăci. Înlocuiește placa Allround, aducând noutăți și îmbunătățiri. Dacă sunteți în căutarea unei plăci de foarte bună calitate, care se mișcă bine, arată superb și are un preț foarte atrăgător, atunci Acton este placa pentru dumneavoastră.

Un contur cu totul nou și un model 3D îmbunătățit pentru miezul din lemn permit o urcare în vânt mai bună, iar flexibilitatea medie asigură cea mai confortabilă utilizare. Acton beneficiază de tehnologia step cap: canturile taie mai bine apa, iar placa urcă  mai ușor în vânt. Cu suprafața inferioară de formă concavă, comportamentul plăcii în apă este de vis.

O altă noutate este un rând suplimentar de inserții pentru legături. Cu noul miez din lemn și cu elasticitatea îmbunătățită, Acton nu este doar o placă pentru începători, ci un produs mult mai rafinat și mai serios.

Construcția este de neegalat, cu un miez prelucrat de mașini cu comandă numerică, îmbrăcat în țesături multiaxiale din fibră de sticlă și cu canturi Fusion. Aceste trei elemente de calitate deosebită îi permit plăcii să atingă performanțe fantastice pe apă și să acomodeze o gamă largă de utilizatori începători și intermediari.

Additional information

Mărimi CF Acton

135 x 40 cm, 138 x 40 cm, 138 x 43 cm, 140 x 42 cm, 145 x 44 cm, 145 x 48 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Crazy Fly Acton”